Για να εξασφαλίσουμε την βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Συνεχίζοντας την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας, συναινείτε στην χρήση cookies σύφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Ένα καινούριο ρεύμα έχει ξεκινήσει στον χώρο των Τεχνών, του Χορού και της Μουσικής: το BODY MUSIC.

Είναι μια εμπειρία για όλες τις ηλικίες, μέσα από την οποία κάθε ένας μπορεί να ανακαλύψει τους ήχους που δύναται να κάνει με το σώμα του. Ανακαλύπτει όλες τις εκφάνσεις, την ένταση, τη δυναμική, τις διαφοροποιήσεις καθώς πειραματίζεται με όλα τα σημεία του σώματός του, από το στόμα που το χρησιμοποιεί σαν ηχείο, τα παλαμάκια που κάνουν διαφορετικό ήχο ανάλογα με το πόσο τεντωμένες είναι οι παλάμες, τον ήχο που κάνει η κοιλιά του, τα πόδια του και όλα τα υπόλοιπα μέρη του σώματός του.

Παράλληλα όποιος ασχολείται με το BODY MUSIC μαθαίνει να λειτουργεί με ρυθμό, ένα στοιχείο πολύ σημαντικό στην ζωή μας. Το σώμα μας από τη φύση του έχει ρυθμό, η αναπνοή μας, ο χτύπος της καρδιάς μας, που γίνονται πιο γρήγορα και πιο αργά ανάλογα με τις δραστηριότητές μας. Έαν μάθουμε να λειτουργούμε ρυθμικά τότε είμαστε πιο κοντά στην φύση μας και οι λειτουργίες μας κυλάνε πιο ομαλά.

Τέλος, μέσα από το BODY MUSIC, ο καθένας συνειδητοποιεί πως είναι μοναδικός, λειτουργεί μοναδικά και κατά συνέπεια δεν κάνει κάπου λάθος. Ό,τι κάνει είναι σωστό, μοναδικό και σημαντικό γιατί ενισχύει τον ήχο όλης της ομάδας. Παράλληλα παρατηρεί και το πώς λειτουργούν και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του.

Εμείς εδώ στον Μικρό Χώρο Τέχνης σε συνεργασία με τη Σωτηρία Ρουβολή, κάνουμε BODY MUSIC στο πρωινό τμήμα δύο φορές τον μήνα και οργανώνουμε happenings με BODY MUSIC Κυριακές μεσ'τον χειμώνα. Keep in touch!!!

Ο Μικρός Χώρος Τέχνης θέλουμε να είναι γεμάτος από χαρούμενα παιδιά και ευχαριστημένους μεγάλους. Αυτό το καταφέρνουμε μέσα από την καλή οργάνωση της καθημερινότητας, τη γαλούχηση της ομαδικότητας και την εκπαίδευση όσον αφορά τον σεβασμό κάποιων βασικών κανόνων.

Επικοινωνία

Σάκη Καράγιωργα 76, Γλυφάδα

Τηλ: 210 96 05 199

E-mail: info@mxt.gr

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας.

© 2017 Μικρός Χώρος Τέχνης. All Rights Reserved.

Αναζήτηση

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd