Για να εξασφαλίσουμε την βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Συνεχίζοντας την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας, συναινείτε στην χρήση cookies σύφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Μελέτη σχολικών μαθημάτων

Μελέτη Σχολικών Μαθημάτων

Το τμήμα της Μελέτης λειτουργεί καθημερινά από το σχόλασμα των δημοσίων σχολείων, γύρω στις 13:25, μέχρι τις 17:30. Η προσέλευση των παιδιών είναι σταδιακή και προαιρετική ως προς το χρόνο.

Στόχος του τμήματος είναι τα παιδιά να ολοκληρώνουν τα μαθήματα που έχουν σαν υποχρέωση από το σχολείο τους. Όταν τα παιδιά έχουν διαγώνισμα, γίνεται επανάληψη και ειδική προετοιμασία για να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένα.

Οι δάσκαλοι βοηθάνε τα παιδιά να κάνουν τα μαθήματά τους μόνοι τους και έτσι, σε βάθος χρόνου, μαθαίνουν να οργανώνουν τη μελέτη τους, να διαχειρίζονται τον χρόνο τους και να συνειδητοποιούν ότι οι γνώσεις που παίρνουν είναι προς όφελός τους.

Τα παιδιά όταν τελειώνουν τα μαθήματά τους πηγαίνουν σε μιαν άλλη ομάδα που κάνει δημιουργικό και εκπαιδευτικό παιχνίδι, μέσα από το οποίο δυναμώνουν την αντιληπτική τους ικανότητα, την παρατηρητικότητά τους και βελτιώνουν το μαθησιακό τους επίπεδο.

Αυτό για το οποίο είμαστε περισσότερο περήφανοι στο τμήμα Μελέτης είναι ότι όλα τα παιδιά έρχονται με μεγάλη χαρα στον Χώρο, κάνουν τα μαθήματά τους με τον καλύτερο τρόπο και σε ιδανικές συνθήκες και φεύγουν με ένα χαμόγελο!

Τα πρόγραμμα ολοκληρώνεται ως εξής:

Α & Β δημοτικού – μέχρι τις 16.00

Γ & Δ δημοτικού –μέχρι τις 16.30

Ε & ΣΤ δημοτικού -  μέχρι τις 17.00

Σε περίοδο διαγωνισμάτων το ωράριο διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες προετοιμασίας του κάθε παιδιού.

Τα παιδιά έρχονται στον Μικρό Χώρο Τέχνης, κάνουν ένα διάλειμμα για να αποφορτιστούν από την σχολική τους μέρα, τρώνε το μεσημεριανό τους φαγητό και στη συνέχεια ξεκινάνε την μελέτη των σχολικών μαθημάτων τους.

Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από έμπειρες δασκάλες – παιδαγωγούς.

Για το κόστος καλέστε στο 210 96 05199

Ο Μικρός Χώρος Τέχνης θέλουμε να είναι γεμάτος από χαρούμενα παιδιά και ευχαριστημένους μεγάλους. Αυτό το καταφέρνουμε μέσα από την καλή οργάνωση της καθημερινότητας, τη γαλούχηση της ομαδικότητας και την εκπαίδευση όσον αφορά τον σεβασμό κάποιων βασικών κανόνων.

Επικοινωνία

Σάκη Καράγιωργα 76, Γλυφάδα

Τηλ: 210 96 05 199

E-mail: info@mxt.gr

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας.

© 2017 Μικρός Χώρος Τέχνης. All Rights Reserved.

Αναζήτηση

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd