Για να εξασφαλίσουμε την βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Συνεχίζοντας την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας, συναινείτε στην χρήση cookies σύφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Μουσικές εμπειρίες μέσα από απορίες

Μουσικές εμπειρίες μέσα από απορίες

 

Το πρόγραμμα «Μουσικές Εμπειρίες μέσα από Απορίες» παρουσιάζεται σε σχολικούς και εκπαιδευτικούς χώρους και έχει σαν στόχο να δώσει την ευκαιρία σε παιδιά να έρθουν σε επαφή με μουσικά όργανα (κιθάρα, τρομπόνι, βιολί, κρουστά), να τα δουν από κοντά, να τα πιάσουν, να πειραματιστούν με αυτά.

Το πρόγραμμα εμπεριέχει μουσικά παιχνίδια, ρυθμικά και μελωδικά, μουσικές ιστορίες, αλλά και αναφορές σε σημαντικούς συνθέτες, Έλληνες και ξένους, δίνοντάς την ευκαιρία στα παιδιά να μπουν στον Κόσμο της Μουσικής με έναν ευχάριστο και ψυχαγωγικό τρόπο.

Το πρόγραμμα ιδανικά υποστηρίζεται με οθόνη, πάνω στην οποία προβάλλονται εικόνες από μουσικά όργανα και όχι μόνο.

Ανάλογα με την εποχή και κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να εμπλουτίσουμε τα πρόγραμμα με ανάλογα τραγούδια (πχ. Χριστουγεννιάτικα, αποκριάτικα κλπ).

Προτείνεται για παιδιά Νηπιαγωγείου και όλων των τάξεων του Δημοτικού.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι ανάλογη με τον αριθμό των παιδιών.

Τα παιδιά ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα έχουν αποκτήσει πολλές εμπειρίες και έχουν λύσει πολλές από τις απορίες που τους έχουν δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια της παρουσίασης. Μέσα από το πρόγραμμα έχουν πλησιάσει και έχουν δοκιμάσει να παίξουν δύσκολα όργανα και έχουν εξοικειωθεί με τα πιο απλά. 

Υπεύθυνη προγράμματος: Ντομένικα Μίκαϊτς

Ο Μικρός Χώρος Τέχνης θέλουμε να είναι γεμάτος από χαρούμενα παιδιά και ευχαριστημένους μεγάλους. Αυτό το καταφέρνουμε μέσα από την καλή οργάνωση της καθημερινότητας, τη γαλούχηση της ομαδικότητας και την εκπαίδευση όσον αφορά τον σεβασμό κάποιων βασικών κανόνων.

Επικοινωνία

Σάκη Καράγιωργα 76, Γλυφάδα

Τηλ: 210 96 05 199

E-mail: info@mxt.gr

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας.

© 2017 Μικρός Χώρος Τέχνης. All Rights Reserved.

Αναζήτηση

Our website is protected by DMC Firewall!