Για να εξασφαλίσουμε την βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Συνεχίζοντας την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας, συναινείτε στην χρήση cookies σύφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Ατομικά Μαθήματα Πιάνου

Ιδιαίτερα – ατομικά μαθήματα πιάνου

Τα μαθήματα πιάνου γίνονται από τη Ντομένικα Μίκαϊτς.

Στόχος της είναι τα παιδιά να αγαπήσουν τη Μουσική και να μην χάσουν τον ενθουσιασμό τους καθώς το επίπεδό τους γίνεται πιο απαιτητικό.

Διδάσκοντας πιάνο καλείται να καθοδηγήσει και να ενθαρρύνει το παιδί να διαβάζει μια παρτιτούρα – τη μουσική γραφή/ κώδικα – και ταυτόχρονα να παίζει με διαφορετικό τρόπο κάθε του χέρι. Όλη αυτή η διαδικασία είναι εξαιρετικά απαιτητική (και καμιά φορά επικίνδυνα αποθαρρυντική) μέχρι ωσότου να μπορέσει ο μαθητής/τρια να πάρει την ικανοποίηση του μουσικού του αποτελέσματος.

Δίπλα σε κάθε μαθητή/τρια της, παιδί ή ενήλικα, αφού αναγνωρίσει το ταλέντο του,  καταλάβει τον ρυθμό του, ξεκινά να τον προετοιμάζει για το κάθε μουσικό σκαλοπάτι  στα επόμενά βήματά του μέχρι να ανοίξει τα φτερά του και να «απογειωθεί».

Η Μουσική είναι ένα συνεχές ταξίδι ψυχής, που άπαξ και το ξεκινήσεις δεν το σταματάς ποτέ. Κι αν πούμε ότι σταμάτησες να μελετάς πιάνο, το ταξίδι σου δεν τελειώνει, συνεχίζει αέναα.  Γιατί ο κόσμος της Μουσικής βρίσκεται πια σε όλες της εκφάνσεις της ζωής σου, στα ακούσματά σου, στον τρόπο σκέψης σου, στον ρυθμό της ζωής σου. Έχει αφήσει ανεξίτηλα της σημάδια της πάνω σου – και γι αυτό και μόνο είσαι πολύ τυχερός…

Ο Μικρός Χώρος Τέχνης θέλουμε να είναι γεμάτος από χαρούμενα παιδιά και ευχαριστημένους μεγάλους. Αυτό το καταφέρνουμε μέσα από την καλή οργάνωση της καθημερινότητας, τη γαλούχηση της ομαδικότητας και την εκπαίδευση όσον αφορά τον σεβασμό κάποιων βασικών κανόνων.

Επικοινωνία

Σάκη Καράγιωργα 76, Γλυφάδα

Τηλ: 210 96 05 199

E-mail: info@mxt.gr

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας.

© 2017 Μικρός Χώρος Τέχνης. All Rights Reserved.

Αναζήτηση

Our website is protected by DMC Firewall!