Για να εξασφαλίσουμε την βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Συνεχίζοντας την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας, συναινείτε στην χρήση cookies σύφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Music steps - Μουσικοκινητική

Μουσικοκινητική - Music Steps Ι

Από 18 μηνών έως 2.5 ετών με τους γονείς τους

Ένα πρόγραμμα μουσικοκινητικής για παιδιά μέχρι δύομιση ετών εμπλουτισμένο με μουσικά παιχνίδια και παιδικά τραγούδια, που δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να έρθουν σε επαφή με μουσικά παιδικά όργανα και μέσα από ασκήσεις εμπειριών οδηγούνται στην αφύπνιση των αισθήσεων τους.

Το πρόγραμμα μουσικοκινητικής Music Steps ενθαρρύνει τα παιδιά να ανακαλύψουν ένα δημιουργικό κόσμο γεμάτο μουσική χτίζοντας εμπιστοσύνη, αυτοέλεγχο και επικοινωνιακές δεξιότητες μέσα από κινητικά παιχνίδια, ελληνικά παιδικά τραγούδια και πολύ μουσική.

Τα παιδιά συμμετέχουν στην τάξη με τους γονείς τους δίνοντας τους έτσι την ευκαιρία να βιώσουν την πολυδιάστατη ανάπτυξη του παιδιού τους από κοντά με τον πιο ευχάριστο 

Κάθε Δευτέρα 5.30μμ- 6:30μμ 

                    

Μουσικοκινητική - Music Steps ΙΙ

Από 3 ετών 

Τα παιδιά είναι πλέον πιο αυτόνομα και έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα χωρίς να είναι απαραίτητη η συμμετοχή των γονιών τους.

Εδώ και πάλι οδηγός μας στο ταξίδι της μουσικής είναι τα μουσικά παιχνίδια και τα παιδικά τραγούδια. Μέσα σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μουσικοκινητικής για παιδιά γεμάτο κινητικά παιχνίδια, ακροάσεις και μουσικά όργανα τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τις ιδιότητες του ήχου και τον ρυθμό με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Το πρόγραμμα μουσικοκινητικής Music Steps ενθαρρύνει τα παιδιά να ανακαλύψουν ένα δημιουργικό κόσμο γεμάτο μουσική χτίζοντας εμπιστοσύνη, αυτοέλεγχο και επικοινωνιακές δεξιότητες.

Η δημιουργική κίνηση μέσα από τη μουσική με διάφορες «διαθέσεις» βοηθάει ώστε να αναπτύξουν την αίσθηση της ισορροπίας, τον συγχρονισμό και τη συνειδητότητα. Τα τραγούδια καθώς και τα μουσικά παιχνίδια και όλες οι δραστηριότητες που γίνονται σε αυτό το πρόγραμμα μουσικοκινητικής είναι επιλεγμένα προσεκτικά και απόλυτα αρμονικά με την ηλικία των παιδιών.

Κάθε Δευτέρα 6.30μ.μ – 7.30μ.μ

 

Ο Μικρός Χώρος Τέχνης θέλουμε να είναι γεμάτος από χαρούμενα παιδιά και ευχαριστημένους μεγάλους. Αυτό το καταφέρνουμε μέσα από την καλή οργάνωση της καθημερινότητας, τη γαλούχηση της ομαδικότητας και την εκπαίδευση όσον αφορά τον σεβασμό κάποιων βασικών κανόνων.

Επικοινωνία

Σάκη Καράγιωργα 76, Γλυφάδα

Τηλ: 210 96 05 199

E-mail: info@mxt.gr

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας.

© 2017 Μικρός Χώρος Τέχνης. All Rights Reserved.

Αναζήτηση

Our website is protected by DMC Firewall!