Για να εξασφαλίσουμε την βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Συνεχίζοντας την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας, συναινείτε στην χρήση cookies σύφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Musical Ι & ΙΙ
Χορός – Τραγούδι - Θέατρο

Τμήμα Ι: από 4 ετών
Τμήμα ΙΙ: από 7 ετών


Ένα πρωτότυπο δημιουργικό πρόγραμμα που συνδυάζει χορό, κίνηση, τραγούδι και θέατρο.

Τα παιδιά διδάσκονται γνωστά τραγούδια από ελληνικό και ξένο - μεταγλωττισμένο ρεπερτόριο, αλλά και χορογραφίες πάνω σε αγαπημένα χορευτικά τραγούδια, επιλεγμένα από αγαπημένες παιδικές musical (μουσικο-χορευτικές) ταινίες του Disney.

Όλα τα παραπάνω γίνονται μέσα από θεατρικό παιχνίδι, ασκήσεις φωνητικής, που δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να βελτιώσουν την φωνή τους στο τραγούδι, αλλά και μουσικά παιχνίδια που βοηθούν τα παιδιά να κατανοήσουν περισσότερο τον ρυθμό και τη μελωδία.

Με αυτόν τον τρόπο μαθαίνουν να εκφράζονται κινητικά τραγουδώντας, χορεύοντας και παίζοντας θεατρικούς ρόλους αγαπημένων τους ηρώων. Δώστε λοιπόν και στο δικό σας παιδί την εμπειρία να ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο του musical!

Κάθε Τρίτη 5.15μ.μ - 6.30μ.μ για παιδιά από 4 ετών

Κάθε Τρίτη 6.30μ.μ - 8.00μ.μ για παιδιά από 6 ετών

Ο Μικρός Χώρος Τέχνης θέλουμε να είναι γεμάτος από χαρούμενα παιδιά και ευχαριστημένους μεγάλους. Αυτό το καταφέρνουμε μέσα από την καλή οργάνωση της καθημερινότητας, τη γαλούχηση της ομαδικότητας και την εκπαίδευση όσον αφορά τον σεβασμό κάποιων βασικών κανόνων.

Επικοινωνία

Σάκη Καράγιωργα 76, Γλυφάδα

Τηλ: 210 96 05 199

E-mail: info@mxt.gr

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας.

© 2017 Μικρός Χώρος Τέχνης. All Rights Reserved.

Αναζήτηση

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd