Για να εξασφαλίσουμε την βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Συνεχίζοντας την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας, συναινείτε στην χρήση cookies σύφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Παιδική Χορωδία

Χορωδία

Μια χορωδία... αλλιώς!

Επηρεασμένοι από τα φωνητικά σύνολα των αφρικανών και τη μουσική gospell θα διασκευάσουμε γνωστές μελωδίες (παραδοσιακά, ελληνικά αλλά και ξένα τραγούδια) με σκοπό να τραγουδήσουμε με την φωνή αλλά και το σώμα μας, χρησιμοποιώντας όλο το λεξιλόγιο που μας προσφέρει το Body Music (=μουσική του σώματος )- πόδια, χέρια, παλαμάκια, snaps, διαφορετικά ηχοχρώματα. 
Μέσα από τα μουσικά παιχνίδια, ρυθμός και μελωδία αποδίδονται με την δύναμη της ομάδας και καταλαβαίνουμε ότι τα σπουδαιότερα όλων των οργάνων είναι η ανθρώπινη φωνή και το ανθρώπινο σώμα.

Με πολλή ενέργεια και κέφι λοιπόν, εμπρός για την δημιουργία της πιο διασκεδαστικής χορωδίας!

Για παιδιά Δημοτικού - δεν προαπαιτείται μουσική παιδεία.

Κάθε Σάββατπ 11:30- 12:30

Με την ΔΑΦΝΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Ο Μικρός Χώρος Τέχνης θέλουμε να είναι γεμάτος από χαρούμενα παιδιά και ευχαριστημένους μεγάλους. Αυτό το καταφέρνουμε μέσα από την καλή οργάνωση της καθημερινότητας, τη γαλούχηση της ομαδικότητας και την εκπαίδευση όσον αφορά τον σεβασμό κάποιων βασικών κανόνων.

Επικοινωνία

Σάκη Καράγιωργα 76, Γλυφάδα

Τηλ: 210 96 05 199

E-mail: info@mxt.gr

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας.

© 2017 Μικρός Χώρος Τέχνης. All Rights Reserved.

Αναζήτηση

Our website is protected by DMC Firewall!