Για να εξασφαλίσουμε την βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Συνεχίζοντας την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας, συναινείτε στην χρήση cookies σύφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Πρωινή Δημιουργική Απασχόληση για παιδιά 4 ετών


ΝΤΡΑΜΕΡ/ΠΡΟΝΗΠΙΟ

Παιδιά γεννημένα το 2014


Οι “ντράμερ” μας είναι η μεγαλύτερη ηλικιακά ομάδα μας, τα παιδιά που πηγαίνουν προνήπιο.
Στόχος του τμήματος είναι τα παιδιά να αναπτυχθούν ολόπλευρα, δηλαδή σωματικά, συναισθηματικά, νοητικά και κοινωνικά και παράλληλα να αποκτήσουν θετική στάση απέναντι στη μάθηση, έτσι ώστε να εξελιχθούν σε ικανούς αυριανούς μαθητές.

Μέσα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα τα παιδιά γίνονται πιο ικανά στο να περιγράφουν εικόνες και γεγονότα, καλοί ακροατές, αναπτύσσουν την κριτική τους σκέψη και γίνονται πιο ευφάνταστοι. Όλα τα παραπάνω γίνονται μέσα από την επαφή τους με τη Μουσική, τα παιχνίδια, τη ζωγραφική με πινέλα, παραμύθια, γρίφους και αινίγματα, τραγούδια και πολλές ακόμα δημιουργικές δραστηριότητες ευχάριστες στα παιδιά.

Η Μουσική κι εδώ παίζει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά τους. Μέσα από μουσικές ακροάσεις, τραγούδια, ρυθμικά και μελωδικά παιχνίδια, επαφή με πολλά και διαφορετικά μουσικά όργανα που δοκιμάζουν να παίξουν - όπως βιολί, κιθάρα, ακορντεόν, πιάνο, τρομπόνι, κα – τα παιδιά μπαίνουν στον κόσμο της Μουσικής πιο συνειδητοποιημένα πια. Είναι η στιγμή που θα έρθουν σε επαφή με τη μουσική σημειογραφία και θα μάθουν να παίζουν μελωδίες στο μεταλλόφωνο.

Φτάνοντας στο τέλος της σχολικής χρονιάς έχουν διαπραγματευτεί και επεξεργαστεί μια πλειάδα θεμάτων, ενώ παράλληλα έχουν καταφέρει να γράφουν, να ξεχωρίζουν γράμματα και αριθμούς και έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για την είσοδό τους στο Νηπιαγωγείο.

Οι θεματικές ενότητες αλλάζουν κάθε εβδομάδα (εκτός από τις περιόδους των μεγάλων εορτών). Μέσα στην ροή του προγράμματος τα παιδιά σιγά - σιγά φτιάχνουν τον φάκελό τους με εργασίες που δείχνουν την εξέλιξή τους σε γνώσεις γραφής, γραμμάτων και αριθμών.

Ο Μικρός Χώρος Τέχνης θέλουμε να είναι γεμάτος από χαρούμενα παιδιά και ευχαριστημένους μεγάλους. Αυτό το καταφέρνουμε μέσα από την καλή οργάνωση της καθημερινότητας, τη γαλούχηση της ομαδικότητας και την εκπαίδευση όσον αφορά τον σεβασμό κάποιων βασικών κανόνων.

Επικοινωνία

Σάκη Καράγιωργα 76, Γλυφάδα

Τηλ: 210 96 05 199

E-mail: info@mxt.gr

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας.

© 2017 Μικρός Χώρος Τέχνης. All Rights Reserved.

Αναζήτηση

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd