Για να εξασφαλίσουμε την βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Συνεχίζοντας την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας, συναινείτε στην χρήση cookies σύφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Κιθαρίστες

Πρωινή Δημιουργική απασχόληση για παιδιά 3 ετών


ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ

Παιδια γεννημένα το 2015

Στόχος αυτής της ομάδας είναι να διευρύνουν τις ικανότητες και τις γνώσεις τους και να γίνουν πιο συνειδητοποιημένοι στην κοινωνική τους συμπεριφορά.

Σε αυτό το επίπεδο, καθώς η αντίληψή τους είναι πολύ περισσότερο αναπτυγμένη, τα θέματα που διαπραγματεύονται είναι πιο απαιτητικά τόσο στο γνωστικό κομμάτι όσο και στην ακολουθία των κανόνων. Τα παιδιά καλούνται να εξασκήσουν την ικανότητά τους να ακολουθούν εντολές παιχνιδιών, τη λεπτή κινητικότητα, την παρατηρητικότητά αλλά και την ομαδικότητα, τη συνεργασία καθώς και την αρετή της υπομονής.

Και εδώ η Μουσική έχει σημαντικό ρόλο γιατί καθώς τα παιδιά έχουν μεγαλώσει, τα μουσικοκινητικά παιχνίδια, οι ακροάσεις, η επαφή με τα μουσικά όργανα και τα μουσικά ερεθίσματα είναι πιο στοχευμένα και σαν αποτέλεσμα τα παιδιά μπαίνουν πιο ενεργά στον κόσμο της Μουσικής.

Κάθε παιδί σαν μέλος της ολιγομελούς αυτής ομάδας, έχει τον χώρο να αναπτύξει την προσωπικότητά του, να αναδείξει τις ιδιαίτερες ικανότητές του και να ξεχωρίσει σαν άτομο μέσα σε ένα σύνολο. 

Ο Μικρός Χώρος Τέχνης θέλουμε να είναι γεμάτος από χαρούμενα παιδιά και ευχαριστημένους μεγάλους. Αυτό το καταφέρνουμε μέσα από την καλή οργάνωση της καθημερινότητας, τη γαλούχηση της ομαδικότητας και την εκπαίδευση όσον αφορά τον σεβασμό κάποιων βασικών κανόνων.

Επικοινωνία

Σάκη Καράγιωργα 76, Γλυφάδα

Τηλ: 210 96 05 199

E-mail: info@mxt.gr

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας.

© 2017 Μικρός Χώρος Τέχνης. All Rights Reserved.

Αναζήτηση

DMC Firewall is a Joomla Security extension!