Για να εξασφαλίσουμε την βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Συνεχίζοντας την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας, συναινείτε στην χρήση cookies σύφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Ο Μικρός Χώρος Τέχνης έχει σαν στόχο να φέρει τα παιδιά πιο κοντά στην Μουσική, να την γνωρίσουν και να την βάλουν σιγά – σιγά σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς τους έτσι ώστε μεγαλώνοντας και καθώς πληθαίνουν τα ερεθίσματα που θα έρχονται σε επαφή, να την έχουν πάντα μέσα τους.

Τα παιδιά από τη φύση τους αγαπούν ιδιαίτερα τη Μουσική. Εδώ στον Μικρό Χώρο Τέχνης της δίνουμε την αξία που της πρέπει επειδή πιστεύουμε ότι η ποιότητα των πρώτων μουσικών εμπειριών είναι καίριας σημασίας αφ’ ενός για την συναισθηματική τους καλλιέργεια, αφ’ ετέρου για την μετέπειτα μουσική τους ανάπτυξη

Έτσι λοιπόν, στα πλαίσια του πρωινού προγράμματός μας έχουμε εντάξει την Μουσική σε καθημερινή βάση. Μέσα από το τραγούδι μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τη φωνή τους, δοκιμάζοντας τις δυνατότητές τους και έχοντας την ευκαιρία να εκφραστούν. Μέσα από μουσικοκινητικά παιχνίδια με το σώμα τους και με φυσικά μουσικά όργανα βιώνουν τις βασικές ιδιότητες του ήχου. Έρχονται σε επαφή και δοκιμάζουν να παίζουν κανονικά μουσικά όργανα. Σε κάθε αίθουσά μας υπάρχει και από ένα πιάνο, έτσι ώστε τα παιδιά να το βλέπουν σαν ένα στοιχείο του χώρου και να το οικειοποιούνται με απόλυτα φυσικό τρόπο. Μέσα από επιλεγμένες μουσικές ακροάσεις μαθαίνουν να αναγνωρίζουν την ποιοτική μουσική.

Στα πλαίσια των απογευματινών δραστηριοτήτων μας «ανοίξαμε πόρτες» που μέσα τους έχουν τη Μουσική, για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες. Τα αναφέρουμε με ηλικιακή προτεραιότητα (Δείτε τα link για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες):

-          Babywearing dance

-          Music steps

-          Πρώτες νότες

-          Ιδιαίτερα μαθήματα πιάνου/ κιθάρας/ βιολιού/ ντραμς

-          Musical

-          Μικροί Μελωδοί

-          Κλακέτες (για έφηβους & ενήλικες)

-          Φωνητική (για έφηβους & ενήλικες)

 

Με όλα τα παραπάνω προσφέρουμε στα παιδιά μια ολοκληρωμένη μουσική παιδεία τους δίνουμε την ευκαιρία να αναπτύξουν τις μουσικές τους ικανότητές και να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους χωρίς περιορισμούς. 

Ο Μικρός Χώρος Τέχνης θέλουμε να είναι γεμάτος από χαρούμενα παιδιά και ευχαριστημένους μεγάλους. Αυτό το καταφέρνουμε μέσα από την καλή οργάνωση της καθημερινότητας, τη γαλούχηση της ομαδικότητας και την εκπαίδευση όσον αφορά τον σεβασμό κάποιων βασικών κανόνων.

Επικοινωνία

Σάκη Καράγιωργα 76, Γλυφάδα

Τηλ: 210 96 05 199

E-mail: info@mxt.gr

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας.

© 2017 Μικρός Χώρος Τέχνης. All Rights Reserved.

Αναζήτηση

Our website is protected by DMC Firewall!